10 outfitů dr. Watsonové ze 4. řady Sherlocka Holmese. Je to luxus!

Na Prima Love uvidíte další díl seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté tuto středu ve 20.15. V seriálu můžete sledovat netradiční parťačku Holmese dr. Watsonovou. Její představitelka Lucy Liu nosí nádherné kostými od světových značek.

Sherlock Holmes z 21. století oplývá Dr. Watsonovou, která rozvýřila vody tradice. Místo parťáka je ona totiž parťačkou, která s Sherlockem začínala tak, že ho hlídala, aby nebral drogy. Asijská kráska Lucy Liu naštěstí nemusí být oblékaná jako jedna z policistek, protože policistkou doopravdy není, což kvitovala hlavně kostymérka seriálu: „Postava, kterou hraje Lucy, vlastně není policistka. Tím pádem jsem byla velmi nadšená z toho, že ji můžu každý týden obléct do mnohem extravagantnějšího oblečení, než se kterým se setkáte v klasické kriminálce," říká Rebecca Hofherr.

Jak se změnila garderoba Lucy Liu? Je o dost luxusnější

V předešlých článcích jste psali o tom, co nosí dr. Watsonová v prvních sériích seriálu a do luxusu to mělo daleko. Postava se tak lépe přiblížila divákům. Watsonová nosila spoustu oblečení z obchodů, kde nakupujeme i my, obyčejní lidé. Najdou se tam kousky ze Zary, J. Crew nebo H&M. Sem tam levnější kousky promixuje s o něco dražšími značkami jako All Saints nebo třeba Rag & Bone.

Ve čtvrté řadě ale jde, co se kostýmů týká, do tuhého. Kostymérka přitvrdila a Lucy Liu už nosí kousky, které pocházejí z módních domů jako je Marni (v tomto případě hlavně šaty), nebo Diane Von Furstenberg. Každodenním doplňkem jsou hodinky od Cartiera s hnědou kůží. Podívejte se do fotogalerie, kde uvidíte i přesně popsané outfity.

Co uvidíte v úterý v Sherlockovi?

Na Sherlocka se s žádostí o pomoc obrátí dívka jménem Lin. Na její poslední tajnou partičku pokeru vtrhli zloději a obrali všechny hráče o peníze…

Podívejte se na Prima LOVE tuto středu ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.