5 divácky nejoblíbenějších charakterů z Myšlenek zločince

Které jsou divácky nejoblíbenější postavy ze seriálu Myšlenky zločince? Kdo je na prvním místě? Diváci si udělali žebříček.

Každé pondělí můžete sledovat americký krimiseriál Myšlenky zločince, který se zaměřuje na příběhy speciální jednotky FBI. Tým plný odborníků má za úkol poprat se s kriminálními případy, které se v jakémkoliv ohledu poněkud vymykají kriminalistické klasice.

Zmizení pěti dívek z kampusu

I toto pondělí bude mít speciální tým rozhodně co na práci. Dcera agenta Rossiho přijde za otcem s tím, že odhalila zmizení pěti dívek z kampusů různých univerzit. Speciální tým FBI začne zjišťovat podrobnosti a záhy musí dát Joy za pravdu, že se jedná o únosy. Kdo je zločincem? To uvidíte na Primě LOVE ve 20.15 toto pondělí.

Myšlenky zločince můžou diváci sledovat už jedenáct let, a tak je pochopitelné, že si fanoušci seriálu vytvořili na internetu i žebříček nejoblíbenějších charakterů. My vám představíme 5 nejzásadnějších postav seriálů podle diváků.

1) Dr. Spencer Reid

Samozřejmě. Na webu Prima Love o něm čtěte poměrně často. Třeba o jeho roztomilých hláškách nebo o bláznivých prázdninách jeho představitele Matthew Grey Gublera. Jedna z divaček se o něm vyjadřuje takto: "Nejvíce miluji Spencera Reida, je to ten nejsilnější a nejemocionálnější charakter celého seriálu, ačkoliv (nebo právě proto) je trochu nerd."

Jiná divačka se rovnou přiznává, že by s takovým člověkem klidně randila, protože jí trochu připomíná ji samotnou. Lidé mají zkrátka rádi podivíny.

2) JJ (Jennifer Jareau)

A. J. Cook je pro takovou roli jako zrozená. V seriálu figuruje jako jedna z nejbližších osob Spencera Reida, ale také jako matka, kterou je i ve skutečnosti. Zábavným faktem je, že dva seriálové syny hrají její opravdové ratolesti. Jedna z divaček o ní mluví jako o nenahraditelné, dalším se líbí, že je matkou a také tvrdohlavou profesionálkou.

3) Derek Morgan

Charakter, který minulý rok z televizní show odešel. Ale na jeho sixpack budeme myslet stále, stejně jako na jeho macho srandičky na účet Reida. Nejzásadnější je pro všechny fanoušky přátelský vztah s jeho "baby girl" Penelope. Kdo by ty dva nemiloval! Fanynky se shodnou na tom, že hlavní doménou Dereka je to, že je sexy. Dále padají slova jako vtipný, silný a milý. Je to zkrátka miláček žen.

4) Emily Prentiss

Seriálová postava, která se do seriálu po delší odmlce zase vrátila. Emily je silný ženský charakter, který umí používat svou intuici, což je sympatické většině žen. Nutno podotknout, že nečekaný návrat do seriálu herečky Paget Brewster zaznamenal u diváků velký ohlas.

5) Jason Gideon

Zkušený profesionál, který si udržuje respekt u všech, má i všechny sympatie u diváků. Bohužel už také nepatří do stáje Myšlenek zločince.

Sledujte Myšlenky zločince každé pondělí ve 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.