5 důvodů, proč je mezi Holmesem a Watsonovou lepší jen přátelství

Romance, nebo přátelství? To je velké téma seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté, protože roli Watsonové obsadila překvapivě žena. Lucy Liu ztvárňuje Watsonovou bravurně stejně jako napjatý vztah mezi ní a Sherlockem Holmesem. Oba dva herci však mají o údajné seriálové romanci jasný názor.

Středeční večer bude ve znamení třetí řady Sherlocka Holmese: Jak prosté. Na co se můžete těšit ve 20.15?

Sherlock Holmes má před sebou další zapeklitý případ. Šest obětí má stejné symptomy a před smrtí prošly tzv. očistcem. Watsonováse domnívá, že jde o černý trh s léky a lékařské experimenty. Jak je vše doopravdy, uvidíte na Prima LOVE tuto středu.

Láska, nebo přátelství mezi seriálovou dvojicí?

Pohlaví seriálové dvojice je nejen v tomto případě rozhodující, protože fanoušci seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté, hledají za každým pohledem Watsonové začínající lásku. Tvůrci seriálu stejně jako hlavní představitelé přání diváků a divaček však od počátku dementují. Watsonová s Sherlockem spolu být nemají.

O neexistující romanci Sherlocka a Watsonové jsme vás informovali tady.

Jedno ale herci upřít divákům nemohou – neustále se rozvíjející vztah Watsonové a Sherlocka Holmese, který přechází z donuceného hlídání (Watsonová hlídala Sherlocka Holmese, aby nebral drogy) přes zdokonalující se pracovní vztah až k přátelství.

Oba dva herci, Johnny Lee Miller a Lucy Liu, se k jejich seriálovému vztahu vyjádřili takto. A mimo jiné, jsou to právoplatné důvody, proč by vlastně Sherlock s Watsonovou měli být pouze přáteli:

1) "Na jejich vztahu je něco magického. Možná to pomalu rozvíjející se přátelství mezi nimi, které vznikalo v pracovních podmínkách," říká Lucy Liu.

2) "Právě to, že diváky nečeká žádná klasická romance mezi dvěma postavami, to je na seriálu obohacující," pokračuje dál herečka.

3) "Nejraději mám na celém tématu to, že je to divné," směje se Johny Lee Miller a naráží na jasné seriálové paradigma, které představí dva parťáky rozdílného pohlaví a minimálně do druhé série je čeká sex.

4) "To, že jejich vztah není romantický, to na nich mám nejraději," pokračuje představitel britského fenoménu Trainspotting.

5) "... a úplně nejvíc mě baví fakt, že se bavíme o romantickém vztahu dvou historicky nejznámějších detektivních postav Holmesovi a Watsonovi," usmívá se herecký rebel Johnny Lee Miller nad kulturním paradoxem doby. Život je změna...

Sledujte třetí řadu Sherlocka Holmese: Jak prosté už ve středu ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.