6 důvodů, proč se podívat na Zločiny ze sousedství (podle diváků)

Zločiny ze sousedství, příběhy jednotlivých prokurátorů, můžete na Prima Love sledovat každý pátek ve 20.15. Zeptali jsme se diváků, proč se na americký seriál tak rádi dívají. A tady máte 6 zásadních důvodů. Nezačnete i vy?

Co uvidíte tento pátek v Zločinech ze sousedství?

Matka Jessiky Rendlové, která přijela na delší dobu na návštěvu rodiny své dcery, dělá vše pro to, aby její manželství rozvrátila. Neustále Jessice vnucuje, že její manžel Paul je pro ni špatným mužem a že ji zklame. Jednoho dne, když Paul opět slyší, jak tchyně Jessice říká, že je špatným mužem, tlak nevydrží. Vezme pistoli, kterou si pořídili kvůli zlodějům, a svoji tchyni před zraky své ženy zastřelí...

1) Kriminálka ukazuje nástup americké mámy a prokurátorky zpátky do nehostinného prostředí, jakým může soud být.

2) Většina diváků se shodne na tom, že Zločiny ze sousedství navazují na krimi klasiku jako je Mattlock či Perry Mason.

3) Kriminálka však rozhodně nic a nikoho nekopíruje, což je její nespornou výhodou.

4) Zločiny ze sousedství jsou velice přehledné, nemusíte stoprocentně sledovat každý detail seriálu a neztratíte se v ději.

5) Jennifer Finnigan má za sebou už několik úspěšných hereckých nominací a ve Zločinech ze sousedství je zkrátka přirozená!

6) V seriálu nesledujete vždy jednoduchý kriminální zločin, většinou se jedná ze strany viníka o důmyslnou manipulaci a taktizaci.

Sledujte Zločiny ze sousedství každý pátek ve 20.15 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.