6 jídel, která vaří světový šéfkuchař Gordon Ramsey. Zvládnete je i vy!

Gordon Ramsey, skandální šéfkuchař a hvězda televizního byznysu. Jeho pořad Ano, šéfe s Gordonem Ramseym cestuje po Anglii a Americe, aby poukázal na největší chyby majitelů restaurací. Ale Gordon se drží svého kopyta dál. Co by vám uvařil?

Celý svět ho zná jako tvrďáka a bývalého aspirujícího fotbalistu, který kvůli zranění v mládí raději přesedlal do anglické kuchyně. Ta se sice vyznačuje neslavnou pověstí (i když teď anglická kuchyně začíná stoupat nad gastronomické obzory) a Francie se jí zdatně vysmívá, ale Gordon Ramsey se jako Angličan dokázal vyšvihnout na špičku světové gastronomie. Ačkoliv jeho kariéra poslední léta směřuje spíše do televizní zábavy, stále vlastní několik poboček restaurací a jídlo je jeho život.

V pořadu Ano, šéfe s Gordonem Ramseym můžete sledovat nejrůznější restaurace, jež z nějakého důvodu naprosto nefungují. Samozřejmě za to může lidská složka, špatný management, který neví, o čem rozhoduje, kuchař zajatý v menu čítající několik desítek jídel (naprosto zbytečně) a v neposlední řadě dochází na takových místech k chaosu, přepracovanosti zaměstnanců a k obrovskému nepořádku v kuchyni.

Takže, co by vám uvařil samotný Gordon za jídlo? A zvládl by to i jeho mini dvojník, o kterém jsme informovali TADY?

Menu Gordona Ramseyho

Gordon Ramsey nás během svého pořadu stále učí, co je dobré na talíři a co ne. Takže, co se nachází v menu v síti jeho vlastních restauracích se jménem Restaurace Gordona Ramseyho? Vybrali jsme jich šest, které zvládnete i vy.

1)

2)

3)

4)

Podobné články

5)

6)

Ano, šéfe s Gordonem Ramsey můžete sledovat o víkendu, v sobotu a v neděli v 17.40.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.