6 novinek, které o sobě prozradila vyšetřovatelka Rizzoli!

Nedávno jsme vám přinesli informaci, že Angie Harmon na sebe do časopisu US Weekly prozradila několik osobních věcí, o kterých nemůžou vědět ani ti nejzarytější fanoušci. Nebyly všechny, a tak pro vás máme pokračování.

Představitelka vyšetřovatelky Rizzoli, Angie Harmon, je od přírody velice aktivní člověk, který má rád zábavu. A její extrovertní povaha se v showbyznysu rozhodně vyplatí. Nedávno se tak svěřila médiím s tím, jaká vlastně je, když nenatáčí úspěšný seriál Rizzoli & Isles (ve skutečnosti televizní show tento rok skončila).Informace, které o sobě prozradila Angie Harmon, jsme vám už částečně zprostředkovali, tedy jen slabý odvar, a teď budeme pokračovat dále, aby váš obrázek o herečce a bývalé modelce byl zcela kompletní.

V minulém článku jste se tedy mohli dozvědět, že Angie o ruku její dosavadní manžel (bývalý hráč NHL) požádal před zraky miliony lidí během Late night show Jaye Lena. Jak se živila do doby, dokud se nerozhodla být modelkou? A co o ní ještě nevíte?

1) Seriálová hvězda se narodila v oblíbeném městě proslaveném seriálovým fenoménem – Dallas.2) Herečka nikdy nekouká na televizní reality show.3) Vtipným zjištěním je i to, že herečka tvrdí, že neumí lhát, což je na herečku poněkud nevhodná vlastnost, co říkáte? 4) Na Bora Bora si zaplavala v moři se žraloky.5) Se jménem Angie Harmon zažívá občas těžké chvilky. Jedná se spíše o její přijmení, které vlastní i další oblíbená seriálová postava jménem Mark Harmon.6) DVD Boot Camp s Billym Blankem? To zaručuje štíhlou postavu Angie. Takže, milé dámy, máme co objevovat.Sledujte každý čtvrtek na Primě LOVE krimi Rizzoli & Isles ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.