Angie Harmon opouští nejen Rizzoli a Isles, ale i město andělů

Ačkoliv fanoušky seriálu čeká ještě spousta parádních dílů, Angie Harmon a Sasha Alexander se se svými seriálovými alteregy v Americe už rozloučily. A Angie Harmon neopouštěla jen roli. Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Velké balení

Angie, která během natáčení strávila spoustu času v Los Angeles, si totiž po konci natáčení sbalila saky paky a dala Los Angeles, alespoň na nějakou dobu, vale. A že bylo co balit.

Angie roky pendlovala mezi LA a Charlotte v Severní Karolíně, kde se, daleko od Hollywoodu, rozhodla vychovávat své tři děti. Z LA tak pravděpodobně zamířila právě tam.

Na co se teď Angie chystá, je ve hvězdách. Nezbývá tedy než popřát jí šťastný let (nejen) seriálovým a filmovým nebem.

Kromě toho jsme vás taky informovali o tom, že Angie Harmon je milovnicí módy a svůj Instagram tomu hezky přizpůsobuje. Její profilové fotky obsahují kromě jiného právě i fotky outfitů. Angie se módy rozhodně nebojí.

Podívejte se na fotogalerii jejího stylu:

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.