Chirurgové: 5 faktů o “objevené sestře” Maggie Pierce

Minule jsme si připomněli řadu tragédií, kterými prošla hlavní hrdinka seriálu Meredith Grey. I tentokrát u houževnaté lékařky tak trochu zůstaneme. V nedělním díle totiž řeší svůj vztah s “objevenou” sestrou i zemřelou matkou. Než si pustíte další dramatický díl, mrkněte na pár faktů o té mladší.

Další díl z premiérové 11. řady seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Prima Love.

Geny se nezapřely

Maggie, která se narodila v roce 1983, byla v dětství adoptovaná. Touha poznat své biologické rodiče jí ale nedala a dovedla ji až do Grey Sloan Memorial Hospital, neboť právě tam měla její biologická matka pracovat. Potkala tu však “jen” svého otce – Richarda Webbera a ségru Meredith… Matka obou žen Ellis Grey je totiž už nějakou dobu mrtvá.

Maggie byla prostě dobrá

Maggie byla odjakživa studijní hvězda. Střední školu i medicínu vystudovala rychleji, než musela, a měla pověst extrémně pracovité a soustředěné studentky. Je také velice pečlivá.

Nese si s sebou špatné vzpomínky

Margaret má nehezké zážitky z dětství – jako malé drobné dítě byla obětí šikany. A děti se jí posmívaly také kvůli vzhledu.

Čím Maggie potěšíte?

Mladá lékařka si hodně potrpí na puzzle a ač je štíhlá jak lunt, neexistuje prý nic, co by snědla s nechutí. Palec nahoru!

Má zvláštní požadavek

Maggie svým způsobem v posteli vůbec nestojí o společnost. Není totiž schopna usnout, pokud není v peřinách sama.

Měla být kluk

Autorka seriálu Shonda Rhimes původně plánovala, že dítě Ellis a Richarda bude chlapec. Nakonec ji však představitelka Maggie Kelly McCreary tak zaujala, že své rohodnutí změnila.

Proč nepřišla dřív?

A perlička na závěr. O zařazení “utajeného” dítěte Richarda a Ellis Shonda Rhimes uvažovala už ve čtvrté řadě. Nakonec si to však nechala jako překvapení na později a čekala na tu správnou chvíli – která přišla po odchodu Cristiny.

Co čeká Maggie a Meredith v dalším dílu?

Uvidíte v neděli od 22.20 na Prima Love v seriálu Chirurgové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.