Dvě tváře z Myšlenek zločince už v roce 2017 neuvidíte, ale přichází nová

Rok 2017 přináší v oblíbeném americkém seriálu Myšlenky zločince zásadní změny. Po jedenácti letech natáčení krimi seriálu ho pouštějí dvě zásadní postavy a přichází nová. Jaká bude nová série?

Samozřejmě, že i na nový rok se můžete těšit na nové premiérové epizody jedenácté série. S Myšlenkami zločince pokračuje Prima LOVE ve vysílání dále. Co uvidíte toto pondělí?

Speciální jednotka FBI bude mít před sebou nepříjemný případ, jež má co dočinění s malým dítětem a vraždou muže. V Detroitu došlo k zavraždění muže, který byl vystaven jako umělecké dílo s podpisem známého kontroverzního umělce. Agenti speciálního týmu FBI jsou požádáni o pomoc s vyšetřováním, ale než se do Detroitu dopraví je nahlášen i únos malé holčičky…To uvidíte už v pondělí ve 20.15 na Prima LOVE.

Dobrovolné a nedobrovolné odcházení

K novému roku se také váže bilancování toho předchozího, který byl pro seriál Myšlenky zločince, řekněme, lehce turbulentní. Opustily ho totiž dvě významné tváře seriálu. Jeden dobrovolně, druhý o něco méně.

Holohlavý krasavec Shemar Moore (v seriálu ho znáte jako Dereka Morgana) byl ten první případ. Po jedenácti letech práce na seriálu se rozhodl, že televizní show opustí a začne se rozvíjet dál. "Matthew (Gray Gubler) začal režírovat, to inspirovalo Joeho (Mantegna) a to inspirovalo Thomase (Gibsona). Kirsten (Vangness) začala kvůli tomu psát a já ji podporuji. A. J. (Cook) je matkou dvou dětí, vzala si čas na to si dát život dohromady, aby se mohla vrátit zpátky do seriálu. Bylo hezké vidět všechny mé kolegy růst. I když nerežíruju, nepíšu, tak stále rostu a odcházím kvůli tomu, že chci růst jako herec a chci vidět, co všechno dokážu," tak se oficiálně ke svému odchodu vyjádřil sým herec. A je nutné poznamenat, že po svém odchodu na jaře nezahálel a zapracoval na svém režijním debutu.

Padák za agresivitu

Herec Thomas Gibson v roce 2016 opustil seriál spíše nedobrovolně. Po několika suspendacích za nevhodné chování, už televizní produkci došla trpělivost a představitele Aarona Hotchnera vyhodila. Co provedl? To si můžete přečíct tady.

Kromě oficiálního oznámení Thomas Gibson zareagoval velice rychle a založil si sociální síť Twitter, aby mohl dál komunikovat s fanoušky, stejně tak je aktivnější i na Instagramu.

Přichází nová tvář

Američtí diváci mohou nadějného herce Adama Rodrigueze už v nové řadě Myšlenek zločince sledovat pravidelně, čeští si budou muset zatím počkat.

Adam s kubánskými předky rozhodně nepatří mezi televizní nováčky. Můžete ho znát z Kriminálka Miami, ale i jako sexy striptéra z kasovního trháku Bez kalhot.

Sledujte Myšlenky zločince pravidelně každé pondělí na Prima LOVE ve 20:15.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.