Falešná hraběnka na Love svede milionáře

Převleky a předstírání. O tom bude snažení jedné dámy ve filmu Falešná hraběnka, který uvidíte na Prima love již tuto neděli ve 20.15. Gina je sice prodavačka, ale zamiluje se do zámožného muže. Všechny lži se jí však vtipně vymknou z rukou.

Gina Nardinová je Američanka italského původu a prodavačka v lahůdkářství, sní o štěstí ve stylu hrdinek filmových romancí.

Gina má zrovna obrovské štěstí, protože svého vyvoleného potká už rovnou v převleku, a tak ji v podstatě situace nahraje dokonale....

Náhoda jí přeje – je v kostýmu modelky před módní přehlídkou a ve chvíli, kdy si hraje na bohatou hraběnku, zaujme Sinclaira Everta, který řídí newyorskou rodinnou realitní firmu. Okouzlená Gina přijímá pozvání na party do poněkud přepjaté noblesní rodiny, která si od styků s pohádkově bohatou komtesou slibuje obchodní i společenský zisk..

Enfant terrible rodiny, Sinclairův bratr Dawson, záhy prohlédne Gininu hru, ale pokračuje v ní, protože pochopí, že Gina není vypočítavá podvodnice, ale pošetilé, jinak báječné děvče. Také se do ní zamiluje... Sinclair chce předstíráním citu „komtesu“ Ginu jen využít, ale ta si přes Dawsonovo varování nedá vzít svůj romantický sen. Na velkém plese však Ginina hra praskne...

Falešnou hraběnku uvidíte v neděli na Prima Love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.