Herci a herečky z Castla? Poznejte je s námi blíže!

Každé úterý můžete sledovat na Prima LOVE poslední řadu Castla na zabití. Poznejte o něco blíže představitele a představitelky celého týmu okolo Beckettové a Castla.

Stana Katic a Nathan Fillion rozhodně patří mezi jedny z nejoblíbenějších detektivních dvojic na současné televizní obrazovce, vy můžete právě teď sledovat na Prima LOVE premiérovou osmou řadu, která je zároveň poslední.

O záhadném konci celé televizní show jsme vás informovali tady, v každém případě, během úterního večera budete sledovat Castla, jenž má dokonalou paměť, protože okolnosti vraždy pracovníka naftařské společnosti, který se právě vrátil z Turecka, připomenou Castlovi slavné příběhy Tisíce a jedné noci. A také lampu s kouzelným džinem, který plní přání svého pána… Více uvidíte už v úterý ve 20.15 na Prima LOVE.

Jelikož se s osmou řadou Castla na zabití blížíme pomalu ale jistě do finále, máme pro vás pár informací o zásadních představitelích tohoto úspěšného televizního seriálu.

1) Nathan Fillion a jeho národnost

Nathan je pro seriálové nerdy známý hlavně ze seriálu FireFly, ale málokdo v Americe vůbec tuší, že jejich oblíbený Castle původně pochází z Kanady stejně jako Stana Katic. Další zajímavá fakta, o kterých možná netušíte, se dozvíte tady.

2) Stana Katic – multilingvistka

Stana Katic má předky v Srbsku a cestuje po celém světě, takže málokoho by mohlo překvapit, že tato herečka umí mluvit sedmi jazyky.

3) Záložní povolání novináře

Seamuse Devera znáte jako oblíbeného detektiva Kevina Ryana. Ten však místo herectví ve svých studentských letech dal přednost "jistotě" a vystudoval novinařinu, ačkoliv ji v praxi nikdy nedělal, protože vždy chtěl být hercem. V každém případě, kdykoliv vidí zprávy, dokáže vám říct, co dělají moderátoři špatně. Více o postavě Kevina Ryana najdete tady.

4) Esposito se Sabrinou – mladou čarodějnicí

Jon Huertas, představitel, Javiera Esposita, dalšího kolegy Kate Beckettové, nemá za sebou rozhodně první roli, ale jednu z prvních rolí mu nabídli v úspěšné show Sabrina – mladá čarodějnice, kde si zahrál spratkovitého teenagera, lovce čarodějnic.

5) Dcera Castla měla slušně nakročeno

Dceru Castla Alexis ztvárňuje mladá herečka Molly Quinn, ta s herectvím začínala jako dítě v jedné z nejslavnějších amerických show pro děti. V Nickelodeon show začínaly takové hvězdy jako je Selena Gomez a Ariana Grande. Molly vytvářela voice over pro jednu z postav.

Každé úterý můžete sledovat na Prima LOVE Castle na zabití.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.