Italského policistu z kriminálky Městečko Urbino hraje Švýcar!

Německý krimiseriál, který ovšem Německo rozhodně nepřipomíná, jelikož se natáčí v malebném italském městečku Urbino, můžete sledovat každou neděli ve 20.15 na Prima LOVE. Poznejte blíže upovídaného policistu a jeho představitele.

Už třetí týden můžete sledovat na Prima LOVE nový kriminální seriál o dopravním policistovi, který pracuje v malém městečku na jihovýchodě Itálie s názvem Urbino. Zatímco v létě město rozhodně netrpí ospalým syndromem, v zimním období je to o něco horší, ale v Itálii se pořád něco dějě (a o Urbinu to platí dvojnásob). Město má také jen omezený počet strážců bezpečnosti. A proto se dopravní policista se jménem Roberto dostává k zajímavým vraždám.

Tentokrát cizí muž najde v olivovém háji mrtvé tělo staršího muže. Na Robertovi bude, aby vyšetřil celý případ. Kdo je vrahem?

To uvidíte v neděli večer ve 20.15 na Prima LOVE.

Itala hraje Švýcar

Je také čas vrátit se ke slavnému představiteli italského dopravního policisty. Roberta ztvárňuje Švýcar Leonardo Negro, a pokud vás zaujalo jeho jižanské jméno i přijmení, přemýšlíte správně – Leonardo je totiž synem italských imigrantů.

Leonardovi je momentálně třiačtyřicet a vychovává se svou přítelkyní Mayumi Steiner od roku 2012 syna. Zdá se, že švýcarský herec je na dlouhodobé vztahy, protože s přítelkyní je už od roku 1998, což je na herce úctyhodně dlouhé partnerství.

Leonardo vystudoval hereckou školu v Curychu a poměrně záhy se začal objevovat v německých seriálech. Pro naše sousedy rozhodně není cizí tváří, ale svoje soukromí si velice bedlivě hlídá.

Podívejte se na nedělní kriminální seriál Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.