Myšlenky zločince bodovali na People Choice Awards!

Ačkoliv na Myšlenky zločince můžete koukat už dvanáct let, stále si tento americký krimi seriál drží svou kvalitu. Důkazem je obdržená cena v People Choice awards minulý víkend. Za co tvůrci seriálu cenu získali?

Myšlenky zločince nejsou rozhodně poprvé a (snad ani) naposledy nominovány na takto významnou anktetu. V kategorii Oblíbené televizní krimi drama jsou nominováni už pošesté. Letos vyhráli. A je opravdu úžasné, když si americké krimi, které je na obrazovce více jak deset let, uí udržet stále svoje renomé mezi diváky.

To však není poslední výhra za dobu minulou. V roce 2015 si bývalá hvězda seriálu Shemar Moore odnesl cenu Image Awards v kategorii Vynikající herec v drama sérii. V roce 2014 byl sice nominovaný také, ale na výhru si musel počkat.

Zvuk a hudba vyhrává nejčastěji

Čím se však může seriál Myšlenky zločince opravdu chlubit, je fakt, že jejich zvuk a hudba patří mezi nejlepší v televizním showbyznysu. Dokladem toho je několik cen za tyto kategorie, které sbírají hudební skladatelé a zvukoví inženýři Myšlenek zločince poměrně pravidelně.

V neposlední řadě jsou to i televizní upoutávky amerického krimi, které vítězí na různých mediálních soutěžích. Kvalita Myšlenek zločince je zkrátka vysoká.

Co uvidíte v pondělí?

Ve Phoenixu došlo k únosu dvou mužů. Jeden z nich byl posléze nalezen mrtvý a se známkami krutého mučení. Případu se musí ujmout agenti z profilovacího týmu FBI…Těšte se na další případ Myšlenek zločince v pondělí ve 20.15 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.