Představitelka dr. Watson ukázala v talkshow nevídané...

Kdo umí, ten umí! To, že se Lucy Liu kromě herectví a modelingu věnuje ještě výtvarnému umění, je známá věc, nedávno nicméně překvapila ještě jednou zajímavou schopností. Co dalšího slavná herečka umí? Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Primě LOVE.

Jako by to byla hračka

Subtilní kráska byla nedávno hostem The Late Late Show s Jamesem Cordenem a okořenila pořad netradiční “vložkou”. Udělala totiž to, co každý nedokáže… A to provaz! S tím, jak je pružná, se nezapomněla pochlubit na svém Instagramu.

Krom toho si nicméně Lucy před pár dny dala i “letecký” den. A že jí to v helmě a na létajícím stroji vskutku slušelo!

Joan se vrací do minulosti

Zatímco Lucy se dobře bavila, její Joan čeká něco výrazně nepříjemnějšího. Vrací se totiž do nemocnice, kde kdysi pracovala. Extra příjemná návštěva to nebude. S parťákem Sherlockem totiž Joan Watson pátrá po zmizelé laborantce. A když o něco později narazí na lidské pozůstatky, je jasné, že tu nejde “jen” o únos, ale rovnou vraždu.

Co se v nemocnici stalo?

Uvidíte už v dalším seriálu Jak prosté ve středu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.