Romanci Holmese a Watsonové brání jedna postava. Uhodnete která?

Je to sen všech seriálových fanoušků televizní série Sherlock Holmes: Jak prosté, tvůrci a teď dokonce i herci se však takovému záměru brání zuby nehty. Johnny Lee Miller se ke vztahu dvou vyšetřovatelů vyjádřil jasně a prozradil jednu pikantnost.

Seriál Sherlock Holmes: Jak prosté můžete sledovat už čtvrtou řadu i na Prima LOVE. Každá středa večer patří vyšetřování anglického Sherlocka, jenž se pohybuje na americkém minovém poli FBI společně se svou parťačkou Dr. Watsonovou.

Co uvidíte už tuto středu? Sherlocka Holmese čeká velice podařená příppad, který pobaví. Ve světě řádí zločinec, který se inspiroval komiksem, nebo to je všechno jinak? Sherlock Holmes řeší případ mrtvého muže, který byl nalezen v převleku superhrdiny z komiksu…To uvidíte tuto středu ve 20.15 na Primě LOVE.

A teď se vraťme k otázce, která všechny fanoušky vždycky zajímala. Když k sobě totiž dáte dva parťáky opačného pohlaví v televizním seriálu, nejpozději do druhé série se ti dva, kteří se zpočátku nemohou vystát, dají dohromady. Vždyť nenávist je k lásce tak blízko.

Vztah Holmese a Watsonové je svatý

Sherlock Holmes: Jak prosté má v Americe pátou řadu, zatímco my můžeme sledovat tu čtvrtou a zatím nic! Jak to? K touze fanoušků se vyjádřil už i samotný představitel anglického detektiva. " Vztah Holmese a Watsonové je svátý, a pokud bychom ho změnili, už to nebude seriál o Watsonové a Holmesovi, " naráží Johnny Lee Miller na přátelský vztah mezi klasickou dvojicí stvořenou Arthurem Conanem Doylem.

Postava Kitty přišla jako vrah pomyslné romance

A proto se také objevila už ve třetí řadě seriálu postava Kitty, která má zabránit jakékoliv romanci mezi Holmesem a Watsonovou. Ačkoliv tvůrci se nedávno přiznali, že o tom, že by se z Watsonové a Holmese stal pár kdysi přemýšleli. Nicméně, nechtějí zabít chemii, která mezi oběma postavami probíhá přirozeně. A Doherty, tvůce seriálu, se vyjádřil jasně. "Nic nezabije pomyslnou romanci tak rychle jako je rodičovství, proto je tu mladá Kitty, která v životě potřebuje trochu navést. A proto tuto rodičovskou roli dáváme právě Sherlockovi a Watsonové, " vysvětluje.

Sledujte Sherlocka Holmese každou středu na Primě LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.