Stana Katic pokračuje jako vyšetřovatelka v novém seriálu

Osmá série Castla na zabití je také jeho poslední. Znamená to pro krásnou Stanu Katic, představitelku Kate Beckettové, konec herecké kariéry? Ani omylem. Mladou herečku uvidíte v dalšími krimiseriálu, který bude dost temný.

Na Prima LOVE každé úterý ve 20.15 můžete sledovat konec osmé řady Castla na zabití.

Jeden z posledních dílů Castla bude toto úterý pořádně hororový. Castla totiž čeká pár apokalyptických dní, a dokonce se bude i on pořádně bát. Čímž se bude bavit sama zlomyslná Kate Beckettová, dokud jí nedojde, že situace je vážná!

Stana nastoupí do nového seriálového thrilleru

Kanál AXN oznámil, že do světa vypustí nový thriller s názvem Absentia, kde hlavní úlohu dostane právě herečka Stana Katic. Katic si zahraje v novém desetidílném thrilleru bostonskou vyšetřovatelku, jež se měsíce honí za místním sériovým vrahem. Zčistajasna však hlavní postava zmizí bez veškerých stop a je prohlášena za mrtvou. Po šesti letech je nalezena polomrtvá v chatě v hlubokých lesích, neschopná si vzpomenout na předešlých šest let jejího života.

Když se však vrací do svého života, který kdysi nechtěně opustila, zjišťuje, že její manžel (hraje ho Patrick Heusinger) vychovává jejich syna s novou manželkou. Seriálový charakter Stany musí zjistit, co se stalo...

Seriál je produkován izraelskou produkční firmou Mash Production a všech deset dílů bude režírovat izraelský režisér Oded Ruskin známý seriálovým hitem False Flag.

Teď si ale stále můžete užívat Stany Katic v poslední řadě Castla na zabití každé úterý ve 20.15 na Primě.

Uložit

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.