Toto je vtipné zákulisí očima seriálového Sherlocka Holmese!

Představitel amerického Sherlocka, Brit Johnny Lee Miller, na seriálovém place rozhodně nepokazí žádnou legraci. Celý štáb má však legrácky viditelně rád, důkaz místo slibů je před vámi ve fotogalerii. Tu vyfotil samotný představitel nejslavnějšího detektiva všech dob.

Jaký problém bude řěšit Sherlock Holmes již tuto středu?

Desátý díl třetí série bude řádně zapeklitý, ale tak to má Sherlock společně s dr. Watsonovou rád.

Při prohledání domu, ve kterém zemřel starý manželský pár, objeví policie tělo pěstitele marihuany. Vrah napodobil styl zabíjení drogového kartelu, ale udělal jednu chybu. Na tu samozřejmě přijde Sherlock. Je však otázka, zda nbude schopný vrahovi vše dokázat.

Podívat se můžete už tuto středu ve 20.15 na Prima LOVE.

Sherlock a černý humor v zákulisí

Herec a představitel amerického Sherlocka (respektive anglického Sherlocka žijícího v Americe)oplývá černým a vysoce sarkastickým humorem jako každý správný rodilý Brit. A na jeho Instagramovém profilu je to dostatečně vidět. Johnny zde nejen zachycuje momentky ze svého soukromého života, ale také zákulisí z vašeho oblíbeného seriálu.

A jak to tak vypadá, jeho kolegové mají jeho vlastní srandičky a humor, kterému není nic (moc) svaté rádi. A tak uvidíte kameramana v dívčích šatičkách, pohozenou umělou mrtvolu a spoustu krve, které dominuje nevinně vzhlížející zvukař seriálu.

Jednou specialitou Johnnyho Lee Millera, kterého jste nedávno mohli vidět v kině v úspěšném pokračování Trainspottingu, je focení se se seriálovými mrtvolami.

Podívejte se do galerie na zákulisí amerického seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté

Sherlocka Holmese uvidíte ve středu ve 20.15 na Prima LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.