V neděli uvidíte Démony vzpomínek na LOVE!

Jak se dostat ze smrti vlastního syna, když už nemáte pro co dál žít? Hlavní představitelka thrilleru Démoni vzpomínek začne mít chuť do života přesně ve chvíli, kdy ten svůj ztrácí.

Americký snímek Démoni vzpomínek uvidíte na Prima LOVE ve 20.15 tuto neděli.

Čeká vás pořádné drama, ale také příběh ženy, jež se na začátku filmu rozhodne upít k smrti, protože bolest ze ztráty vlastního syna je zkrátka neúnosná.

Žádnému rodiči se v takové životní situaci nemůže nikdo na světě divit. Brook Holtonová se rozhodne žít ve chvíli, kdy její únosci požadují výkupné 10 milionů dolarů. Pojďte se s jejím životním příběhem seznámit od začátku:

Brook Holtonová je bohatá a má šťastnou rodinu. Jediným problémem je, že je Brook workoholik. To se stane osudným jejímu synovi, který její vinou zemře při autonehodě. Brook se s jeho smrtí nemůže vyrovnat – začne pít a brát spousty prášků. Tato situace trvá měsíce, až se nakonec její manžel Albert rozhodne i s dcerou odejít.

Únosci, kteří zinscenovali její smrt

Brook je naprosto mimo, a když se po velmi dlouhém spánku probere, čekají na ni únosci. Ti napsali dopis na rozloučenou a pak zinscenovali divadlo, aby to vypadalo, že se Brook zabila. Brook odvezli doprostřed pouště, kde ji zavřeli v nepoužívané tělocvičně. Brook si nejprve prochází očistcem, protože jí chybí alkohol a prášky. Vězní ji trojice únosců – všemu velí Jerry, kterému pomáhají Rena a Carl. Kromě Brook vězní i mladíka jménem Will. Jerry vzal Brook na její vlastní pohřeb, kde Albertovi oznámili, že po něm chtějí 10 milionů výkupné, jinak Brook zemře.

Dva týdny se nic neděje, jen Brook a Will se sbližují. Will totiž připomíná Brook jejího mrtvého syna. Jednoho dne oznámí Jerry Willovi, že jeho tec zaplatil, ale že nyní chtějí další peníze. Brook se bojí, že dopadne stejně, takže začnou s Willem trénovat fyzičku, aby mohli utéct. Brook se podaří objevit cestu ven, a tak trénují ještě víc. Jednoho večera se jim podaří utéct, ale Will si při lezení z okna poraní nohu, takže nemůže utíkat. Brook se rozhodne ukrást auto, což vyvolá přestřelku, ze které vyjde živá jen ona. Brook tedy utíká pro pomoc, ale když se na místo vrátí s policií, tělocvična je prázdná a nikde nejsou žádná těla...

Podívejte se na poutavý příběh thrilleru Démoni vzpomínek na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.