V neděli uvidíte záporačku ze Stmívání v thrilleru Děsivé prozření

Její zrzavou hřívu si pamatujeme naprosto všichni. Je to deset let, kdy se filmový fenomén Stmívání vydal do světa a my jsme poznali i tuto představitelku. V neděli se na ní můžete podívat na Prima Love ve snímku Děsivé prozření.

Všechny fanynky a bezpochyby i fanoušci upírské ságy Stmívání si určitě pamatují sexy rozzlobenou upírku s ohnivými vlasy, Viktorii (Rachelle Lefevre). Teď ji můžete sledovat i na Prima LOVE v americkém thrilleru Děsivé prozření. Tentokrát však bude za kladnou hrdinku.

Děsivé prozření

Ellie Carter právě dokončila školu, má bezva přítele, nejlepší kámošku a milující rodiče. Zkrátka je úplně spokojená sama se sebou i se vším kolem. Prázdninovou pohodu jí ale jednoho dne naruší krabice od mléka, na které je fotka pohřešované dívky, která se čirou náhodou nápadně podobá zrovna Ellie. Záhada je na světě!

Potom, co zavolá na tísňovou linku, zjistí, že to celé není tak úplně náhoda. Mladá Ellie tím roztočí kolotoč mnoha nezodpovězených otázek a tajemství, která měla zůstat navěky pod povrchem.

Tenhle snímek potěší všechny nadšence starých nevyřešených záhad, které od odhalování děsivého tajemství neodradí ani to, že jde o TV film.

Hvězda ze Stmívání

Rachelle se narodila v Kanadě a vystudovala obor literatury, v tu dobu už ale tušila, že se hodlá život jako herečka, proto se přestěhovala do L.A., kde se jako většina herců živila jako číšnice v sushi restauraci. Když tu náhle společně se svou kamarádkou Ashley Green vyrazili na konkurz Stmívání a kariéra byla na světě. Ashley se ukázala jako sestra upíra Edwarda, zatímco Rachelle si zahrála drsnou záporačku, která se mstí, co to jde. Nesourodé dvojici upíra a člověka zavaří pořádně. Rachelle je dnes sedmatřicet let...

Podívejte se v neděli na thriller Děsivé prozření už ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.