Proč rok 2017 patřil Johnnymu Lee Millerovi z Sherlocka Holmese? Mohou za to drogy!

Sherlock Holmes: Jak prosté IV (19) - upoutávka

Není žádným tajemstvím, že představitel amerického Sherlocka je zkrátka frajer. A kromě toho se mu na začátku roku 2017 povedlo nevídané. Vrátil se na filmová plátna po dvaceti letech v jeho nejslavnější roli vůbec. Trainspotting 2 slavil úspěch!

Johnny Lee Miller byl, je a s největší pravděpodobností vždycky bude velice výrazným hercem s jasnou vizí. Tak v každém případě ztvárňuje už několilk let Sherlocka Holmese, který byl velice odvážným americkým počinem a zároveň odpovědí na úspěch BBC s jejich moderním nejslavnějším detektivem vůbec.

Sickboy podruhé

Jeho herecký talent a tvrdou dřinu, kterou neodvádí pouze na seriálovém place, ale také během sportu, potvrdil mimojiné i v pokračování britského kultu. Trainspotting na konci devadesátých let vyprávěl příběh o několika feťácích z Edinburgu. Johnny Lee Miller zahrál perfektního mladíka s platinovou kšticí a s všeříkajícím jménem Sickboy. Zbytek už je historie, která se v létě 2016 opakovala. Začal se natáčet Trainspotting 2.

"Byl to rychlý proces, kdy nám režisér Danny Boyle poslal scénář s poznámkou, že teprve teď už máme v očích všichni určité zkušenosti, o kterých můžeme vyprávět v pokračování Trainspottingu. Scénář se mi líbil a slyšel jsem, že ostatním kolegům také, nebylo proč se rozmýšlet," vyprávěl Johny Lee Miller.

JAK ZAČALO NATÁČENÍ TRAINSPOTTINGU 2? JOHNNY LEE MILLER MĚL HLAVU V ZÁCHODU

Není nutné podotýkat, že navazování na slavné filmové kulty v rámci jejich pokračování zavání většinou pořádným průšvihem. Dannymu Boylovi se to společně s herci jako je Ewan McGregor ale povedlo bravurně. Filmoví kritici tleskali a fanoušci prvního dílu odcházeli z kina spokojeni. Navíc, Johnny Lee Miller dostal od režiséra ke konci velký prostor k rozvinutí jeho postavy. Miller se ho chopil s vervou a vytvořil dokonalou postavu Sickoboye, který zkrátka o dvacet let vyzrál. Představitelovi Sherlocka Holmese se tak povedlo nevídané, herecky dokonale rozvinout postavu, která před dvaceti lety přestala dýchat.

Se stejným úsilím však Johnny Lee Miller svtupuje do postavy Sherlocka Holmese, kterého můžete sledovat každou středu na Prima LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.