Víte, jak teď vypadá zajíček Rachel z Přátel? Hraje v krimi Právem odsouzeni!

Právem odsouzeni je nový krimi seriál vysíláný každý pátek na Prima LOVE ve 20.15. Herce Edieho Cahilla můžete znát jako extrémně pěkného asistenta Rachal ze seriálu Přátelé. Toho můžete vidět v pátek i v seriálu Právem odsouzeni. Jak vypadá teď?

Když jde o spravedlnost, v justici není nikdy nic černobílé. Klidně se zeptejte šikovné právní zástupkyně Hayes Morrison (Hayley Atwell). Dcera bývalého amerického prezidenta je hrdinkou s vlastními temnými stránkami. Teď se ocitla před těžkým rozhodnutím.

Přítel Rachel jako hlavní nepřítel Hayes

Buď půjde do vězení za držení drog, nebo příjme pracovní nabídku svého úhlavního nepřítele Connera Wallace (Eddie Cahill), státního návladního z New Yorku. Aby nepoškodila matčinu kampaň za zvolení do senátu, nabídku přijímá, ať to stojí, co to stojí. A tak se stává šéfkou Wallacova zvláštního týmu právníků, detektivů a forenzních specialistů, který znovu prošetřuje podezřelé případy. Má vždy pět dní na to rozhodnout, jestli byli obvinění skutečně právem odsouzeni.

Zároveň díky tomu získá šanci změnit poměry ve vlastní vlivné, politicky vysoce postavené rodině. Protože svět mocných a privilegovaných dobře zná, neváhá postavit se zavedenému systému. Jenže její tým to vidí jinak...

Seriálový fenomén, na který se zapomnělo

O krásném Eddiem, kterého přijala Rachel jako svého asistenta jsme slyšely naposled právě v přátelích. A pokud se řekne něco o příteli Rachel, je to (kromě Rosse) ten, na kterého si vzpomeneme. Jak je ale vidět, Eddie Cahill hraje dál, jen o tom většina fanoušků neví.

Americký herec se narodil 15. ledna 1978 v New Yorku. Upozornil na sebe rolemi ve filmu Hokejový zázrak a seriálech Přátelé, Kriminálka New York a Právem odsouzeni. Je fanouškem hokejového týmu New York Rangers. Je ženatý a má syna. Na pravém ramenní má tetování srdce se jménem manželky.

Sledujte seriál Právem odsouzeni v pátek na Prima LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.